هفته نامه طنین قائنات -> میوه‌هایی که منجر به کاهش فشار خون می‌شوند
جدیدترین
تبلیغ در طنین



di-AJEW میوه‌هایی که منجر به کاهش فشار خون می‌شوند

گردآورنده: محمدرضا اصغری

تحقیقات نشان می‌دهند که انگور، از پرفشاری خون پیشگیری نموده و به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند.
در یک بررسی که در مؤسسه تحقیقاتی سلامت قلب در دانشگاه میشیگان انجام شد، انواع انگور سبز، قرمز و بنفش مورد مطالعه قرار گرفتند و مشخص شد که این میوه در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی نقش مؤثری ایفا می‌کند.
برای انجام این تحقیق رژیم غذایی موش‌های آزمایشگاهی به‌مدت 18 هفته تحت کنترل قرار گرفت. نتایج نشان داد در موش‌هایی که روزانه انگور مصرف کرده بودند، فشارخون کاهش یافته و عملکرد سیستم قلبی عروقی با بهبود قابل ملاحظه‌ای همراه بوده است. این اثر به ترکیباتی موسوم به فلاونوئید که به وفور در انگور و سایر میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود، نسبت داده شده است. علاوه بر میوه‌ها و سبزیجات، کاکائو، قهوه و چای سبز نیز حاوی فلاونوئیدها می‌باشند.
پرفشاری خون که یکی از بیماری‌های شایع و کشنده در عصر حاضر می‌باشد، به فشارخون بالاتر از 14 بر روی 9 اطلاق می‌شود.
اصلاح شیوه زندگی به‌معنی پیروی از الگوی تغذیه مناسب، پیشگیری از چاقی، ورزش و تحرک مداوم و منظم، پرهیز از مصرف سیگار و الکل و مدیریت استرس، مهم‌ترین گام در پیشگیری و کنترل بیماری پر فشاری خون به شمار می‌رود.



,, ,

تاريخ 16 نوامبر 2017      
تعداد بازدید      




منتظر نظر شما هستیم !

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.